Keijut 1:18

15.00

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Keijut on hyväntuulinen setti,  jossa on seitsemän keijua ja kaksi sydän jakkaraa. Neljä keijuista on ripustettavia (haluttaessa) kolme istuu. Keijut ovat koivuvaneria. Seisovat keijut ovat n. 5,50 cm korkeita istuvat n. 5 cm. Keijuja voit maalata , lalata, vahata… tai värittää vaikka puukynillä tai tusseilla. Kuvissa näkyvät maalatut keijut ja kalusteet olen maalannut akryyliväreillä.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen ja lisää kohtaan iloisen yllätyksen saajan tiedot.

Kuvaus

Keijut 1:18

Keijut nukkekotiin on setti, jossa on seitsemän keijua ja kaksi jakkaraa. Neljä keijuista on ripustettavia (haluttaessa) kolme istuu. Keijut ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Keijut ja jakkarat ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla vahaamalla, lakkaamalla… Valmistuksessa tarvittu sähkö on verstaallamme ekosähköä.

Vinjettikuvissa näet käsittelemättömiä ja akryylimaaleilla maalattuja keijuja. Vaneria on helppo jatkotyöstää. Vaneria voit maalata, lakata, vahata.

Aloita nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Keijut eivät vaadi sen kummempaa kokoamista. Sydänjakkarat kootaan erikeepperityyppisellä liimalla.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 vuotiaille.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .
Nitkuttele osat irti rauhallisesti.
Käytä kokoamiseen pientä määrää erikeepperi tyyppistä liimaa. Sängyn voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: lakata, vahata, maalata…

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 v.

Gepeton koottavat valmistetaan omalla vertaallamme Kangasalla. Konemme hyrräävät ekosähköllä.

”Hän tuli kotiin, askarteli hetken ja pelasti päivänsä”