Keppihevonen
20170512_153326-1 (2)keppihevosiaIMG-20170701-WA0005

Keppihevonen 1:12

3.80

Hauska Gepetto keppihevonen on n. 8 cm korkea. Heppa on tehty käsittelemättömästä koivuvanerista (n. 4mm , jota voit maalata, vahata, lakata… Kuvan oikenpuolista heppaa olen maalannut akryyliväreillä. Maalaamalla ja vaihtelemalla ohjaksia voit tehdä keppihevosesta oman hienon version.

Paketissa on nyöriä ohjainta varten. Itse laitan ohjaimen niin että pujotan nyörin reiästä ja teen sopivalle pituudelle solmun. kiristän sen tiukaksi, leikkaan ylimääräiset pois ja vedän solmun joko lliiman kanssa tai vaan pelkältään piiloon ”kuolainten paikalle”.

Sisältää pieniä osia ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Tuotekuvaus

Tuunattava Keppihevonen on käsittelemätöntä koivuvaneria

Pituus n.8 cm. Mukana nyöri ohjaimelle.
Kuvan köynnösteline ja kukat eivät kuulu
pakettiin.

Kotimanen Keppihevonen1/12

On koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria voit jatkotyöstää helposti esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

nitkuttelenmalla heppa irti levystä rauhallisesti. Hepan voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvien toista heppaa olen maalannut akryyliväreillä suosituiksi nousseet nk. kalkkimaalit käyvät hienosti tähän hommaan varsinkin pintojen maalaamiseen. Pienten detaljien/ kuvioiden maalaamisen ei ehkä niinkään.

Hepat tykkääkukista mutta ne ei kuulu pakettiin.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .