Koottava Jeeppi

9.90

Hauska koottava jeeppi koivuvanerista.

Kokoamiseen tarvitset erikeepperi tyyppistä liimaa.  Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti vanerista. Kokoa ensin ilman liimaa harjoituksen vuoksi.

Kanalla ei ole ajokorttia, se viihtyy muuten vaan hyvin Jeepissä.

Jeeppiin kuuluu jerrykannu mutta ei muuta kuvissa näkyvää rekvisiittaa ( kana, lammas…).

Sisältää pieniä ja pienenpieniä osia. Ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kootava Jeeppi

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet, kuten tämä Koottava Jeeppi ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Nitkuttele Jeepin osat irti levystä rauhallisesti. Vaneria voit käsitellä kuten puuta: lakata, vahata, maalata… Itse käytän usein akryylimaaleja. Nk kalkkimaalitkin käy ja niitä molempia voi myös sekoittaa toisten vesiliukoisten maalien kanssa.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.
Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .