Kukkasänky
kukasänky ohjeiso kukkasänky

Koottava kukkasänky

8.50

Sänky on käsittelemätöntä koivuvaneria.
Pituus n. 11.2 cm, leveys 7.5 cm korkeus 7 cm.
Kuvan petivaatteet ja hahmot eivät kuulu
pakettiin.

Sänky ei ole varsinaisesti ”missään mittakaavassa” se  sopii  esim. sylvian families  hahmoille (isä ja äiti hahmot, sopii tietysti myös pienemmille…) ja pienille pehmoille.

Sisältää pieniä osia , ei alle 3 vuotiaille.

Tuotekuvaus

Koottava kukkasänky on käsittelemätöntä koivuvaneria.
Pituus n. 11.2 cm, leveys 7.5 cm korkeus 7 cm.
Kuvan petivaatteet ja puput eivät kuulu
pakettiin.

Sänky ei ole varsinaisesti ”missään mittakaavassa” se sopii esim. sylvian families hahmoille ja pienille pehmohahmoille.

Koottava kotimanenkukkasänky n. 1/12

On koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kukkasänky ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. Vaatekaapin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvien kukkasänkyjä olen maalannut akryyliväreillä.

Pupu tykkää sängystä mutta ei kuulu pakettiin. Pehmosiili kuuluu sänky ja siili pakettiin.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .