Magneetti: Tyytyväinen Kissa

4.90

Koivuvanerinen kissamagneetti . Leveys n. 4,5 cm korkeus n. 3 cm. Tästä kotimaisesta vanerisesta kissamagneetista ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle.

Hanki omaksi tai ystävälle. Magneetti kulkee kirjeessä. Voimme lähettää pikkulahjan suoraan ystävällesi ilman lisäkuluja. Ilmoitat vain oston yhteydessä eri toimitusosoitteesta.

Kuvaus

Tyytyväinen kissa

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet, kuten tämä Tyytyväinen kissa, valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla, jos haluat listätä oman kädenjälkesi magneettiin

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös magneetteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .