Nukkekodin käsinojallinen sohva 1/18

9.00

Koottava käsinojallinen sohva  käsittelemätöntä koivuvaneria 1/18 nukkekotiin. Kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Leveys n. 10 syvyys n. 3.2 korkeus (istuin) n.3.20 (selkänoja) n. 5.6 cm.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Puuosat  voit  käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Tämän sohvan maalasin akryyliväreillä

Kannen voit jättää liimaamatta niin se aukeaa. Hieno piilo aarteille tai petipaikka vieraille.

Klikkaa kuvia, näet paremin. Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen nukkekodin käsinojallinen sohva 1/18/

Nukkekodin käsinojallinen sohva on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sohva ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Sohvan voit verhoilla tai käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla sohvan, maalaa verhoilemattomat osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .