Paimenet ja lampaat 1/24 joulukuvaelmaan

8.00

Pakettiin kuuluu kaksi paimenta (korkeus n. 7,5 cm) ja kolme lammasta (korkeus n. 3,5 cm) , jotka olemme valmistaneet koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Hahmoihin on kaiverrettu yksityiskohdat, joten ne ovat valmiita jo sinällän. Voit kuitekin tehdä niistä vielä hienommat ja oman näköisesi maalaamalla, vahaamalla , lakkaamalla….Vinjettikuvissa näkyviä hahmoja olen maalannut akryyliväreillä.

Paimenet ja lampaat asetetaan pieneen vaneriseen jalkaan. Päätä itse haluatko pitää ne koottavina vai liimaato pysyvästi jalkaan erikeepperi tyyppisellä liimalla (kuumaliima tai muita erikoisliimoja en suosittelsi tähän kohtaan).

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Paimenet ja lampaat joulukuvaelmaan

on mahdollista jättää pinottavaksi varastoon. Voit toki myös liimata ne pysyvästi kokoon.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä rauhallisesti. Käytä kootessasi paimenet ja lampaat settiä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Seimen hahmot voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten seimi ja seimen hahmot ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Ympäristö

Koneemme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .