Pienet Tikapuut nukkekotiin 1/12

1.95

Pienet monikäyttöiset tikapuut  käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin. Tikapuut on samanlaiset kuin kuvan lampolassa. Kuvan tikkaat olen maalannut akryyliväreillä. Vaneria voit lakata, petsata, öljytä , vahata….

Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin. Tässä paketissa 1 kpl tikapuu. Korkeus 10,4 cm leveys 3 cm.  Katso vinjettikuva.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kotimaiset

Pienet Tikapuut nukkekotiin

Gepetto Pienet Tikapuut nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .