Sydäntuoli 1:12

4.00

Koottava modeni Sydäntuoli käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin.

Koko korkeus: n 7.4 cm. Istuimen korkeus: n.3.8 cm. Istuimen leveys etureunasta: n. 3 cm. Selkänojan leveys: n. 2.6 cm.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Tuolin kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Tuolin voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: vahata, lakata, maalata…Kuvan maalatun tuolin oln maalannut akryyliväreillä.

Tuoleista saa hauskoja kalustuksia sekoittamalla eri tyylikausia ja värejä.

Sisältää pienä osia, ei alle 3 v.

Kuvaus

Koottava kotimainen

nukkekodin Sydäntuoli nukkekotiin 1/12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä Sydäntuoli nukkekotiin ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa tuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .