Taittokortti ” Höpöä ja Söpöä ”

3.80

 

Kuva Anu Pellinen. Painettu Suomessa valkoiselle kierrätyskartongille. Sisältä taittokortti on blanco. Toimitetaan kuoren kanssa. Koko taitettuna A6.

Klikkaa kuvaa (kerran) näet paremmin.

Kuvaus

<3h>Kortti on tärkeä<3h/> siitä jää konkreettinen muisto. Höpöä ja Söpöä sisäpuoli on blanco siltä varalta että lähettäjänin runosuoni ryhtyy pulppuamaan. Korttiin mahtuu myös useamman tervehtijän omakätiset allekirjoitukset tarvittaessa.

Taittokortteihin voit myös kysyä omia painatuksia tai omia tekstejä nykyisin kortteihin.

Tiedustelut gepetto@gepetto.fi
Gepeton kauniit taittokortit painetaan verstaallamme Kangasalla missä koneemme hyrräävät ekosähköllä. Kortit painetaan luonnonvalkoiselle kierrätyskartongille. Kirjekuori (FSC sertifioitua paperia) mukana.

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus:

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme. Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen (kultakin jälleenmyyjältä), kaikilla ei ole kokovalikoimaa. Lisäksi käyn vuodenmittaan useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa Ajankohtaista osiosta sivuiltamme.