Vaatekaappi nukkekotiin 1/12

18.00

Hieno koottava Vaatekaappi 1/12 käsittelemätöntä koivuvaneria. kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim erikeepperi).

Kaapin voit käsitellä hienosti kuten minkä tahansa puuesineen: lakata, vahata, maalata. Kuvan kaapin olen maalannut akryyliväreillä nk kalkkimaalit käy myös. Kaappien ovien peilehin voit maalata koristemaalauksia.

Ovissa on peiliurat. Pakettiin kuuluu puuosien lisäksi kankaiset sarana- palat sekä metallilankaa vetimiksi ja tanko vaatteille.

Kokoa aina ensin ilman liimaa.
OHJE JATKUU –>Tuotekuvauksessa
.
Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen

Vaatekaappi nukkekotiin 1/12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä Vaatekaappi nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

OKOAMISOHJE

(Ohje on mukana paketissa. kts myös vinjettikuvat)
Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Vaatekaappi nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi)pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen. Jos haluat pitää tangon puunvärisenä asenna se vasta maalaamisen jälkeen.
Kokoamisjärjestys:
Liimaa väliseinä takaseinään ja välipohjat paikoilleen (voit käyttää Jigipaloja apuna*). Liimaa sivut ja alapohja paikoilleensekä koriste ylös lopuksi*. Puristaliitoksia, evyesti, tarkista suoruus ja poista pursuavat liimat heti.

Kokoa laatikko. Asenna kahva työntämällä aihio reistä, käännä sisäpuolelta ylimääräiset hännät lukitsemaan kahva. Jos maalaat kaapin mutta et kahvoja, asenna kahvat vasta maalaamisen jälkeen.
Ovien kahvat samalla tavalla.
Saranonti kangassaranoilla:

1. Liimaa saranapalat
sivuseinien sisäpuolelle ja anna liiman kuivaa ennen kuin lisäät <- liimaa koko saranapalan ulkoreunaan. 2. Lisää liima saranappaleen ulkoreunaan. 3. Aseta ovikappale vasten liimapintaa keskelle kaappia ja sivun reunaan 4. Käännä loput saranasta ovilevyn puolelle ja painele sarana tiiviisti kiinni. Purista hetki. Pyyhi pursuava liima samantien. Kaapin lattialle voit liimata esimerkiksi puuhelmen ovistoppariksi. ” Hän tuli kotiin, askarteli hetken ja pelasti päivänsä ” Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .