värityskortti
Keijukortti

Väritettävä Keijukortti (02)

3.90

Värityskortin voit lähettää ystävälle pieneksi askarteluhetkeksi tai värittää/muokata siitä itse ihan omanlaisen tervehdyksen/ onnittelun.

Värityskortin kuva on Anu Pellisen käsialaa. Kortti on taittokortti ja se painetaan kierrätyskartongille Suomessa. Mukana kirjekuori.

Askartele aina kun voit – Aina voi askarrella….

Lähetämme kortin myös puolestasi suoraan ystävälle ilman erillisiä kuluja. Valitse näin halutessasi toimitus eri osoitteeseen.

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Hauska väritettävä Keijukortti on tärkeä, siitä jää konkreettinen henkilökohtainen muisto. Väritettävän kortin voit värittää mieleiseksesi ja/tai leikata hahmon irti kortista muuhun koristeluun tai leikkiin.

Taittokortteihin voit myös kysyä omia painatuksia tai omia tekstejä nykyisiin malleihin

Tiedustelut gepetto@gepetto.fi
Väritettävä keijukortti on Anu Pellisen käsialaa. Gepeton kauniit taittokortit painetaan verstaallamme Kangasalla missä koneemme hyrräävät ekosähköllä. Kortit painetaan luonnonvalkoiselle kierrätyskartongille. Kirjekuori (FSC sertifioitua paperia) mukana.

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme. Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen (kultakin jälleenmyyjältä), kaikilla ei ole kokovalikoimaa. Lisäksi käyn vuodenmittaan useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa Ajankohtaista osiosta sivuiltamme.