Gepetto Jälleenmyyjille-->
tallilyhty 1:12

Gepetto Jälleenmyyjille

Kirjautuminen järjestelmään tekee tilaamisen sujuvaksi

Jos olet harkitsemassa ryhtymistä G E P E T T O tuotteiden jälleenmyyjäksi, soita Anulle 050 376 5848 tai lähetä sähköpostia info@gepetto.fi. Katsotaan yhdessä asiaa, jos ryhdymme yhteistyöhön toimitan käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautumista varten. Tunnuksilla kirjaudut nettikauppaan jälleenmyyjänä ja näet tuotteet (verollisilla)tukkuhinnoilla. Tunnukset ovat luottamuksellisia.

Tilauksen tekeminen verkkokaupan kautta kirjautumisen jälkeen :

Kun olet kirjautunut sisään tunnuksillasi, voit tehdä tilauksesi ”ostona” nettikaupasta. Maksaa ei tarvitse tässä vaiheessa.
Hinnat ovat verollisia (sia. alv24%) tukkuhintoja.
Rahtivapaa toimitus yli 385 eur (sis. alv 24%) tilaukset.
Toimitusmaksu alle 385 eur (sis alv 24%) tilauksille on 12.50 eur.
Meillä ei ole minimi tukkueriä. Voit kokeilla pienellä erällä tai laajalla valikoimalla mikä tuotteistamme myyvät parhaiten liikkeesi asiakkaille. Sinun etusi on meidänkin etumme.

HUOM !!! Kun olet jo tilaamassa:

Päätä tilaus maksuvaihtoehtoon pankkisiirto ÄLÄ MAKSA tilausta tässä kohtaa. Lasku tulee toimituksen mukana tai muulla haluamallasi tavalla toimituksen yhteydessä (esim verkkolaskuna). Toimitusehdot yllä.

Laskulla saat maksuaikaa 20 päivää netto.

Keskustelen mielelläni asiakkaiden kanssa ja voit myös tehdä tilauksen soittamalla 050 3776 5848 tai sähköpostitse gepetto@gepetto.fi

Kiitos tilauksesta jo etukäteen

Aurinkoisia päiviä ja hyviä myyntejä kaikille Gepetto Jälleenmyyjille !

Anu/ G E P E T T O

Kirjaudu