Gepetto Jälleenmyyjille-->
tallilyhty 1:12

Gepetto Jälleenmyyjille

Kirjautuminen järjestelmään tekee tilaamisen sujuvaksi

Jos olet harkitsemassa ryhtymistä G E P E T T O tuotteiden jälleenmyyjäksi, soita Anulle 050 376 5848 tai lähetä sähköpostia info@gepetto.fi. Katsotaan yhdessä asiaa, jos ryhdymme yhteistyöhön toimitan käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautumista varten. Tunnuksilla kirjaudut nettikauppaan jälleenmyyjänä ja näet tuotteet tukkuhinnoilla.Tässäkohtaa pyydän kärsivällisyyttä, olen muuttamassa tukkuhintoja verottomiksi. Koska tuotteita on paljon enkä halua sulkea sivuja siksi aikaa voi hetken olla sekavuutta ilmassa. Tunnukset ovat luottamuksellisia.

Tilauksen tekeminen verkkokaupan kautta kirjautumisen jälkeen :

Kun olet kirjautunut sisään tunnuksillasi, voit tehdä tilauksesi ”ostona” nettikaupasta. ÄLÄ MAKSA TILATESSA.
Hinnat ovat verottomia (alv0%) tukkuhintoja. Tässäkohtaa pyydän kärsivällisyyttä, järjestelmä tulkitsee hinnat verollisiksi ja laskee alvn ja loppusumman väärin.Välisumma on oikein ja toimituksen mukana tulevassa laskussa asialliser alv erittelyt.
Rahtivapaa toimitus yli 310 eur ( alv 0%) tilaukset.
Toimitusmaksu alle 310 eur (alv 0%) tilauksille on 12.00 eur.
Meillä ei ole minimi tukkueriä. Voit kokeilla pienellä erällä tai laajalla valikoimalla mikä tuotteistamme myyvät parhaiten liikkeesi asiakkaille. Sinun etusi on meidänkin etumme.

HUOM !!! Kun olet jo tilaamassa:

Päätä tilaus maksuvaihtoehtoon pankkisiirto. ÄLÄ MAKSA tilausta tässä kohtaa. Lasku tulee toimituksen mukana tai muulla haluamallasi tavalla toimituksen yhteydessä (esim verkkolaskuna). Toimitusehdot yllä.

Maksuehto 20 päivää netto.

Keskustelen mielelläni asiakkaiden kanssa. Voit tehdä tilauksen myös soittamalla 050 3776 5848 tai sähköpostitse gepetto@gepetto.fi

Kiitos tilauksesta jo etukäteen

Aurinkoisia päiviä ja hyviä myyntejä kaikille Gepetto Jälleenmyyjille !

Anu/ G E P E T T O

Kirjaudu