11 x HULAHULA

6.00

11 kpl Hilpeitä HULAHULA vanteita käsittelemätöntä kotimaista 2mm koivuvaneria.

Vanteet käy monen kokoisille nukkekotijumppareille. Ne ovat myös mainioita koruaihioita.

Nitkuttele vanteet irti rauhallisesti. Voit maalata niitä vaikka akryyliväreillä. Vaneria voit myös lakata, vahata, värittää puukynillä tai tusseilla…

HULAHULA vanteet voit lähettää myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväsi osoite “toimitus eri osoitteeseen” kohtaan.

Osat ovat pieniä. Muistathan etteivät ne sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

HULAHULA

HULAHULA-setti on oma mallimme (design Anu Pellinen) materiaalina KOTIMAINEN koivuvaneri. Valmistus laserleikkaamalla omalla verstaallamme Kangasalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kuljetukset hoituvat MyDieselin voimalla.

SAATAVUUS</h3

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .