Keiju ja Yksisarvinen Poni

6.00

Koottava käsittelemättömästä koivuvanerista valmistettu hyväntuulinen Yksisarvinen Poni ja Keiju.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä rauhallisesti. Käytä kokomaiseen yleisliimaa, esimerkiksi EriKeepperiä. Kokoaminen kannattaa aloittaa Ponista , ettei malttamaton keiju ole tiellä koko ajan (jalaton osa keskelle, jalalliset osat kaiverrukset ulospäin molemmin puolin keskiosaa).

Kuvan keijut ja ponit olen maalannut akryyliväreillä. Vaneria voit käsitellä “millä vaan” – maalata, lakata, vahata, värittä puukynillä, päällystää koristepapereilla…. Käytä osista ylitse jäävää levyä kokeiluihin.

Mukavia heppahetkiä !

Tämä koottava sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmevuotiaille.

Poni sarvineen on n. 5.4 cm korkea. Turvasta hännän päähän n.7.7 cm. Keiju on n. 4 cm korkea ja on mitoitettu ratsastamaan ponilla.

Vinjettikuvassa näet myös “Keiju ja Keppihevonen” paketin tyypit retkellä (eivät kuuluu tähän pakettiin)

Kuvaus

Keiju ja Yksisarvinen poni

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten Yksisarvinen Poni ja Keiju valmistetaan koivuvanerista verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä ja hoidamme kuljetukset MyDieselin voimalla. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .