Lapio ja harava nukkekodin puutarhaan

4.90

Lapio ja harava nukkekodin puutarhaan 1/12

Kuvassa puutarhapöytä ja muuta rekvisiittaa. Tässä paketissa on lapio ja harava. Lapion pituus n. 9 cm, haravan varsi n.10,8 cm. Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Haravan kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Lapion ja haravan voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan kalusteet ja työkalut olen maalannut akryyliväreillä

Klikkaa kuvia, näet paremmin.
Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Lapio ja harava

nukkekodin puutarhaan 1/12
Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä Lapio ja harava nukkekodin puutarhaan ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

Lapio ja harava nukkekodin puutarhaan setin kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Liimaa haravan varsi haravaosaan. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi)

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .Koottava Kustavilaistyylinen sänky käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin.