Pieni Mökki Puusta 1/24

49.00

Koottava Pieni Mökki Puusta portaineen 1/24 . Nukkekodiksi, miniatyyrikoristeeksi, pikkuhyllyköksi.

Käsittelemätöntä koivuvaneria. Paketin kuuluu Mökin ja portaiden osat. Vinjettikuvan huonekalut on ostettavissa erikseen.

Korkeus 25,5 cm, etuseinä 16 cm, sivuseinä n 15 cm.

Mökin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

KOKOAMISOHJE: Mökki kootaan tappi ja loviliitosten avulla. Mökin voi koota kokonaan ilman liimaa, porras kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa. Jos haluat liimata osat pysyvästi, käytä erikeepperi tyyppistä liimaa. Tarkempi ohje pakkauksessa (kts. vinjettikuva)

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Klikkaa kuvaa kerran niin näet koko talon.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Pieni Mökki Puusta 1/24

on käsittelemätöntä koivuvaneria.

Mökki on mahdollista jättää pinottavaksi varastoon. Voit toki myös liimata sen pysyvästi kokoon. Porras kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa.

Aloita

Pieni Mökki Puusta pikkutalon kokoaminen nitkuttelemalla portaan osat irti levystä rauhallisesti. liimaa sen jälkeen porras kokoonlähtien alhaalta ylös. Liiman kuivuessa voit koota Mökin kertaalleen ilman liimaa ja huomioida mihin liimaa tulee lisätä, JOS olet päättänyt koota mökin pysyvästi käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele). Aseta porras liiman kuivuttua sisään ennen katon laittamista paikoilleen. Liimaamaton katto lukitaan paikoilleen “lumiesteillä”.

Vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet, paneloinnit ym. kannattaa tehdä ennen Mökin lopullista kokoamista.

Mökin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, sokkelikivet ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa. Kuvan Mökin olen maalannut akryyliväreillä.

Tarkempi ohje pakkauksessa (kts. vinjettikuva)

Sisältää pieniä osia – ei alle 14 vuotiaille.

Saatavuus

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä Pieni Mökki Puusta ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia (esim. huvilan ikunanpielet ja kivijalka) lukuunottamatta tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Ympäristö

Gepetossa Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstaaanne sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole tällä hetkellä omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voit käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn

useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .