Tonttuovi kissaluukulla, tikkat ja tonttu – vanerikortti

9.00

Tämä vanerikortti on alle 50g eli kulkee hienosti korttina/ kirjeenä (vinjettikuvissa näet paketin korttiviivoitus ja tuotekuvaus puolen sekä kortin kokonaisuudessaan käsittelemättömänä että erilailla käsiteltyjä kokonaisuuksia).Valmistamme kaikki vanerituotteet koivuvanerista verstaallamme Kangasalla. Ovi portaineen on n. 10.7 cm korkea ja 6 cm leveä. Tikapuu on 5.6 cm korkea.

Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja maalaa halutessasi. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Enemmän kuin tavara – Kivaa tekemistä !

Sisältää pieniä osia ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

<3h>Vanerikortti (alle 50g): Tonttuovi ,tikkaat ja tonttu kortti on koivuvaneria. Valmistamme sen verstaallamme Kangasalla. Talonpoikainen tuoli 1/12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä kortti ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .