Tontut Saunassa – postikortti

9.00

Mitä tontut sanoo: ” Mahtava sauna, kokeilisit sinäkin !!! ”
Tämä koottava Tonttujen sauna-kortti on alle 50g eli kulkee hienosti korttina/ kirjeenä. Kortti on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Nitkuttele aluksi osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa kokeeksi ennen lopullista liimaamista. Saunan voit sijoittaa vaikka tikkuaskiin(vähän perus pientä askia isompaan), saat siitä silloin hauskan yllätyssaunan. Aski ei kuulu pakettiin.

Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kuvissa näkyvien tonttujen hatut olen maalannut akryyliväreillä. muuten kuvien saunan osat ovat käsittelemättömiä. Hatut voit värittää myös esim puukynillä halutessasi.

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Kortissa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

<3h>Vanerikortti</3h> (alle 50g): Tontun sauna on koivuvaneria. Valmistamme sen verstaallamme Kangasalla. Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Nitkuttele aluksi osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Saunan voit sijoittaa vaikka tikkuaskiin(vähän perus pientä askia isompaan), saat siitä silloin hauskan yllätyssaunan. Aski ei kuulu pakettiin.

Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kuvissa olen maalannut tonttujen hatut akryyliväreillä.

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !
” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kuljetukset hoituvat MyDieselin voimalla.

SAATAVUUS</h3

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta