Askarrellaan ja hoidetaan kesäkanojaGepetto valmistaa harrastajien iloksi kivaa tekemistä, kaikenlaista hienoa koottavaa ( mm. nukkekotikalusteita) koivuvanerista Kangasalan verstaalla. Meiltä saat myös laadukkaat kotimaiset tyynyliinat ja postikortit Anun kuvilla ja sydämellisillä teksteillä .

Gepetto on pienenpieni perheyhtiö. Palloittelemme työmaalla ideoita ja kehitämme puurtamisen ohessa vaikka mitä hupsua ja hyödyllistä.

Puutarhahommiin löytyy uuta mm.   Lasimaja, pieni silta ja kottikärryt– tutustu ihmeessä  ja ehdota lisäyksiä valikoimaan!

Kotimaisuudesta:

Myymme ainoastaan kotimaisia tuotteita.  Omat keksintömme valmistamme verstaallamme Kangasalla.

Katso pyörähdyskuvia nukkekotijutuista klikkaamalla ruutua.Klikkaa ja pyörittele yllä olevia pyörähdyskuvia.

Kysymyksiä ?

Ideoita ? Tarvitsetko neuvoja ? Ota yhteyttä Anuun: gepetto@gepetto.fi tai 050 376 5848 (laita tekstiviesti tai whatsuppi , jos en pysty vastaamaan (tai vastaa tuntemattomiin numeroihin), palaan asiaan.

HUOMIO HUOMIO ! verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitamme postin kautta suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen (omaasi tai toimitus toiseen osoitteeseen kenttään valittu) kirjeenä tai pakettina. Yleensä saamme toimituksen liikkeelle viimeistään 3 työpäivässä, jos on kiire kannattaa soittaa.  Kiinteä toimituskulu Suomeen ja Ruotsiin tilauksen koosta ja toimitustavasta riippumatta á 3.91 eur.

Jos haluat noutaa tuotteita verstaalta Muurahaispolulta, toimi näin: Valitse tuotteet valmiiksi  ja tilaa Anulta esimerkiksi sähköpostilla (gepetto@gepetto.fi) tai soittamalla(o5o 3765848)- sovi samalla noutoaika. Voit maksaa pankkikortilla paikanpäällä tai nettipankissasi etukäteen.

Gepeton nettikaupasta voit myös lähettää kirjeen/pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen. Kirjoitamme myös halutessasi toivomasi tervehdyksen mukaan.