För Återförsäljare

Kära återförsäljare

Om du funderar på att bli återförsäljare av G E P E T T O-produkter, ring Anu på 050 376 5848 eller skicka ett mail till info@gepetto.fi. Låt oss titta på saken tillsammans, om vi ska samarbeta kommer du få koderna, ett användarnamn och lösenord för inloggning. Med koderna loggar du in på nätbutiken som återförsäljare och ser produkterna till grossistpriser. Kodernaa är konfidentiella.

Att logga in i systemet gör det möjligt att se skattefria grossistpriser och minimi-beställningar på produkterna.

För att göra en beställning via webbutiken efter inloggning:

När du har loggat in med dina koder kan du göra din beställning som ett “köp” från onlinebutiken. Besök kassan ock klicka –Jag har läst och godkänner webbplatsens villkor– därefter den gröna -slutför köp- viktig :Inte betala!. Då kommer systemet att skicka din beställning till mig och informera dig om att “ingen betaltjänstleverantör har valts” vilket är bra eftersom det inte finns någon betalning i detta skede (du får naturligtvis betalningstid som grossist) Beställningen är nu på väg och jag kommer att bekräfta det i din e-post. Fakturan ska du ha via e-post eller som e-faktura.

Leveransvillkor och betalning

Fri frakt till Finland beställningar över 310 euro (moms 0%). Leveransavgift till andra länder enligt kostnader.
Leveransavgift för beställningar under 310 euro (moms 0%) är 14,00 euro till Finland och Swerige. Betalningstid 14 dagar netto. Fakturering antingen som e-faktura, e-postbilaga.

Fraktkostnader utanför Finland eller Sverige avtalas separat.

Leveransvillkor gäller tills vidare.

Minimi bäställning

(om till exempel minimum är 6 kan du också beställa 6 eller till och med 21)

Du kan också göra en beställning genom att ringa +35850 3776 5848 eller e-post gepetto@gepetto.fi

Soliga dagar och bra försäljning till alla Gepetto-återförsäljare!

Observera att,  för oss som producerar allt i Finland och använder ochså finsk plywood, det är tyvärr inte möjligt att säljä alla större  föremål till grossist pris .

Anu / G E P E T T O