Tupa ja Poro – koottava vanerikortti

8.99

Tämä koottava kortti on alle 50g eli kulkee hienosti korttina/ kirjeenä.Valmistamme kaikki vanerituotteet koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata…

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot.

Pikkiriikkisä osia, ei sovellu alle 3vuotiaille !

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Kuvaus

Vanerikortti (alle 50g): Koottava Tupa ja Poro tai miksei sauna ja poro on koivuvaneria. Valmistamme sen verstaallamme Kangasalla. Pihapiirissä on tuvan lisäksi kuusi ja poro. Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi, käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata…

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !