Asioilla on taipumus järjestyä (153)

1.20

Kortin originaali  ja teksti ovat Anu Pellisen käsialaa. Aiheesta on myös hurmaava tyynyliina hieman erilaisella kuvalla (vinjettikuvassa).

Kortti on offsetpainettu Suomessa. Se on pystykortti, koko A6.

Originaalin olen maalannut Akryyliväreillä. Kortit ovat huomioitani/pohdintoja arkisesta elämästä, josta löytyy ihmeitä ja iloa, kun vähän pintaa raaputtaa.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Gepetto postikortti  “Asioilla on taipumus järjestyä” on kortti ajatuksella ja paljastaa samalla Anu Pellisen moton.

Korttien tekstit ja kuvitus ovat Anu Pellisen käsialaa. Osasta korttiaiheita löytyy myös taittokortti ja tai tyynylina. Tästäkin kortista on tyynyliinamalli samalla tekstillä mutta hieman erilaisella kuvalla.

Gepetto postikortit offsetpainetaan Tampereella Eräsalon kirjapainossa. Erinomaisen painojäljen ansiosta offsetpainotekniikka soveltuu korkealaatuisiin mainos- ja painotuotteisiin. Taittokortit valmistuvat Muurahaispolun verstaalla.

Originaalit maalaan enimmäkseen akryyliväreillä. Jotkut kuvat olen tehnyt öljypastelleilla ja joissakin olen käyttänyt sekatekniikkaa (öljy, akryyli, tempera, peiteväri).

GEPETTO KORTIT SAATAVUUS

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös postikorttejamme myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

Gepetto Oy/ Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Eräsalon Kirjapaino/ Ympäristö

Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita.
(Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta www.eräsalon kirjapaino.fi)