Enkelikortti “Onnea” (127)

1.20

Postikortti (127)  “Onnea “. Offsetpainettu Suomessa. Kortti on A6 kokoinen.

Originaalin maalasin mielessäni pikkuinen enkeli joka haluaa välttämättä ilahduttaa kauneimmalla ruusulla vaikka kokonsa puolesta se on hänelle lähes ylivoimainen tehtävä. t: Anu/ Gepetto

Kuvaus

Gepetto postikortit

Enkelikortti ONNEA offsetpainetaan Tampereella Eräsalon kirjapainossa.

Saatavuus:

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.  Osalla jälleenmyyjistämme on myös postikortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme. Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen (kultakin jälleenmyyjältä), kaikilla ei ole kokovalikoimaa. Lisäksi käyn vuodenmittaan useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa Ajankohtaista osiosta sivuiltamme.

Myös Eräsalon kirjapaino ottaa ympäristöasiat tosissaan:
Huomioimme ympäristöasiat
Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita. (Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta www.eräsalon kirjapaino.fii)