Kettu tyynyliina “hän keksi”

22.49

Kotimainen tyynyliina “Hän keksi”  n.50×60 cm on 100% puuvillaa. Liina toimitetaan luonnonvalkoisessa kierrätyskartonkisessa pakkauksessa, jossa on sama kuva-aihe teksteineen. Kääntöpuolella on lisätietoa englanniksi ja suomeksi, kts. vinjettikuvat pakkauksesta.

Pakkauksen liinoineen (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Teksti : Hän keksi pysähtyä nauttimaan pienistä hyvistä hetkistä ja päätyi elämään elämänsä onnellisena loppuun asti.

Liinan taitteeseen on painettu pesuohje (60 astetta) ja tekijän yhteystiedot.

Liinat on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painetaan  korkein ekologisin standardein  Aitoossa Printscorpiossa ja pakkaukset Tampereella  Eräsalon kirjapainossa.

Loistava laadukas lahja, jolle on varmasti  käyttöä.

 

Kuvaus

Kotimainen  Kettu tyynyliina

Mieluinen käyttökelpoinen lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu, ei tarvitse käännellä). Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu kierrätyskartonkiseen pakkaukseen joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa. Monesti nämä liinat päätyvätkin käytön lisäksi koristeeksi sängynpäälle.

Paketin voi käyttää askarteluun. Siitä voi tehdä postikortin tai kehystää vaikka pienen taulun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.
Offsetpaino koteloihimme on Eräsalon kirjapainon käsialaa erasalo Liinat painaa printscorpio

Örngott

Räv med en bra ide örngott är silkscreentryct i Printscorpio, Aitoo, Finland. Originalet är målning av Anu Pellinen/ GEPETTO.

Mjuka och naturvänliga tryckfärger garanterar ett utomordentligt och tryggt slutresultat. I Printscorpio används bara vattenbaserade tryckfärger, dock utan att ge avkall på tvättåligheten (Maskintvätt i 60 grader). Materialet 100 % bomull, färdig storlek 50×60 cm.

“Hän keksi” örngott är färdigpackad. Packning är av naturvit returkartong med samma text och bild som i örngottet. Gepetto-Örngott i packning kan skickas som brev. Inom Findand behövs två 1 kass frimärken.