Isämeidän – Kirjanmerkki

1.20

Kirjanmerkki, jossa tekstinä on  Isämeidän rukous. Tausta vaaleansininen.  Kirjanmerkkiin kuluu nauha. Koko  n. 3.5 x 15 cm

Kuvassa kirjanmerkiä kuljettaa Turvallinen matka kortin enkeli. Vinjettikuvassa näkyy pelkkä kirjanmerkki.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Gepetto kirjanmerkit

ja postikortit, myös Isämeidän – kirjanmerkki offsetpainetaan Tampereella Eräsalon kirjapainossa. Erinomaisen painojäljen ansiosta offsetpainotekniikka soveltuu korkealaatuisiin painotuotteisiin.

Ympäristö

Myös Eräsalon kirjapaino ottaa ympäristöasiat tosissaan:
Huomioimme ympäristöasiat
Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita. (Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta www.eräsalon kirjapaino.fi)

Kirjanmerkkien ja korttien tekstit ja kuvitus

ovat Anu Pellisen käsialaa (muutamaa selkeästi tunnistettavaa poikkeusta lukuunottamatta, kuten isämeidän rukous- teksti kirjanmerkissä.Lainat on aina Mainittu ). Kuvat maalaan pääasiassa sekatekniikalla ( Akryyli, guassia ja öljy).