Kirjanmerkki – Rantakauden lähestyessä

1.20

Kirjanmerkki Anu Pellisen kuvin  ja tekstein. Teksti tuli mieleeni vastareaktiona jokakeväisille laihdutus artikkeleille, tuotteille kursseille…varsinkin niille joiden pointti on “bikinikuntoon” pääseminen. Kaiki kunnia terveydestä huolehtimiselle ja liikkumisen riemulle . Kirjanmerkkiin kuluu rohdinpellavainen nauha.Koko n. 3.5 x  15 cm.

Pääkuvassa kaksi muutakin kirjanmerkkiä Klikkaa kuvaa (kerran) näet paremmin. Vinjettikuvassa pelkkä Rantakausi kirjanmerkki.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kirjanmerkki

– Rantakauden lähestyessä offsetpainetaan Tampereella Eräsalon kirjapainossa. Erinomaisen painojäljen ansiosta offsetpainotekniikka soveltuu korkealaatuisiin painotuotteisiin.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös kirjanmerkkejä myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

YMPÄRISTÖ

Myös Eräsalon kirjapaino ottaa ympäristöasiat tosissaan:
Huomioimme ympäristöasiat
Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita. (Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta www.eräsalon kirjapaino.fi)

Kirjanmerkkien ja korttien tekstit ja kuvitus ovat Anu Pellisen käsialaa (muutamaa selkeästi tunnistettavaa poikkeusta lukuunottamatta, kuten isämeidän rukous- teksti kirjanmerkissä. lainat on aina kerrottu ). Kuvat  maalaan pääasiassa sekatekniikalla (Akryyli, guassi ja öljy). Tällä kirjanmerkki tekstillä löytyy myös postikortti.