Runo päivässä – Kirjanmerkki

0.81

Suomessa painettu kirjanmerkki Anu Pellisen kuvin ja tekstein. Koko n. 3.5 x15 cm.

Tämä ajatelma ontestattu tosielämässä – toimii ! Kirjanmerkkiin kuluu  nauha.

Kuvassa runo päivässä kirjanmerkki oikealla, mukana kaksi muutakin kirjanmerkkiä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kirjanmerkki

Gepetto kirjanmerkit ja postikortit myös kirjanmerkki – Runo päivässä offsetpainetaan Tampereella Eräsalon kirjapainossa.

Saatavuus

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kirjanmerkkejä myynnissä löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen.

YMPÄRISTÖ

Myös Eräsalon kirjapaino ottaa ympäristöasiat tosissaan:
Huomioimme ympäristöasiat
Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita. (Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta <a href=”http://www.erasalonkirjapaino.fi”>www.eräsalon kirjapaino.fi</a>)

Kirjanmerkkien ja korttien tekstit ja kuvitus ovat Anu Pellisen käsialaa (muutamaa selkeästi tunnistettavaa poikkeusta lukuunottamatta, kuten isämeidän rukous- teksti kirjanmerkissä. lainat on aina kerrottu ). Kuvat on maalattu pääasiassa sekatekniikalla jossa on käytetty Akryylivärejä, guassia ja öljyä.