Lampola- Kanala ja lampaat ja kanat 1/12

25.00

Koottava lampola käsittelemätöntä koiuvuvaneria. Lampolan korkeus on 20,5 cm leveys 14 cm ja syvyys 12,2 cm. Pohjakappale 17×18 cm. Pakettin kuuluu myös kolme erikokoista lammasta.

Aloita kokoaminen hätistämällä lampaat työmaalta….

lampolan ja lampaat voit käsitellä kuten puuesineen (vahata, lakata maalata).

Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa. Pikaliimoja tai kuumaliimaa en suosittele tähän hommaan.

Lampaita voit ostaa myös erikseen.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 v.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Koottava lampola ja lampaat 1/12

käsittelemätöntä koivuvaneria. ON SAMA TUOTE KUIN KANALA JA KANAT JA LAMPAAT !

Lampolan ja lampaat voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyli- väreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Koottavalampola ja lampaat on suunniteltu ja valmistettu Gepeton omalla verstaalla Kangasalla.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .
Suunnittelija: arkkitehti Anu Pellinen. Valmistaja: puuseppä Jari Hämäläinen.