Maria, Jeesus-vauva ja Joosef 1/24

8.00

Seimen päähahmot käsittelemätöntä koivuvaneria. Kuvissa näkyy myös muita seimen hahmoja ja seimirakennus, jotka eivät kuulu tähän pakettiin.

Hahmot voit halutessasi maalata, lakata, vahata…. . Kuvan hahmot olen maalannut akryyliväreillä. Vinjettikuvissa näet hahmot koottuna maalaamatta suoraan paketista.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Jos haluat liimata hahmot jalustaansa käytä erikeepperityyppistä yleisliimaa. pikaliimoja tai kuumaliimaa en suosittelisi tähän.

Gepeton koottavista löytyy myös seimi ja muut seimen hahmot (kts. vinjettikuvia). Kuvat tarkentuu klikkaamalla.

Sisältää peiniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Maria, Jeesus-vauva ja Joosef

on mahdollista jättää pinottavaksi varastoon. Voit toki myös liimata ne pysyvästi kokoon. Jeesus-vauvan seimi kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä rauhallisesti. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Seimen hahmot voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten seimi ja seimen hahmot ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Ympäristö

Koneemme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.
Saatavuus:

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .