Pienitalopuusta 1:24 1krs

29.00

Hurmaava koottava Miniatyyritalo käsittelemätöntä koivuvaneria. Tässä talossa on yksi kerros ja vintti . Talo on koottuna ulkomitoiltaan n. 23.5 cm korkea, n. 14.2 cm leveä ja n.12.3 cm syvä. Huonekorkeus n. 10 cm. Ruskeat viivat/urat, joilla talo on kuvioitu ovat pienessä urassa, tämä helpottaa värien rajaamista maalatessa. Kokoamiseen tarvitset erikeepperi tyyppistä yleisliimaa.

Talopakettiin kuuluu: kattopalat, seinät ja kaksi välipohjaa, 2 kangas saranaa ja ohje .

Katto on kuvioitu saumatuksi peltikatoksi. Ikkunoissa on aukot. Etuseinä saranoidaan aukeavaksi, seinään piirretty etuovi ei aukea. Vintissä on sivuseinissä pyöreät ikunat ja takaseinässä 6-ruutuinen kaari-ikkuna kuten etuseinässäkin. Ensimmäisen kerroksen takaseinässä ei ole ikkunoita.

Vinjettikuvissa näet  samasta talosta 2 kerroksisen version sekä talon osat ennen kokoamista. Keltaisen (2krs) ja sinisen (1krs) talon olen maalannut kauttaaltaan akryyliväreillä. Puunväriseen taloon olen lisännyt hillitysti valkoista ikkunanpielilaudoituksiin ja harmaan sekä okran sävyjä sokkeliin.  Mikään ei estä pitäytymästä maalaamisessa – voit myös listoittaa halutessasi ikkunanpieliä, päällystää katon eri materiaaleilla,antaa villiviinin peittää seinät, tapetoida sisäpuolelta….

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

 

 

Varastossa

Kuvaus

Pienitalo puusta

Pieni talo puusta rakennussarja
Pieni talo puusta rakennussarja ohjeet ja etiketti

kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa.Kokoa talo kertaalleen ilman liimaa  huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Kaikki vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet ym. kannattaa tehdä ennen talon lopullista kokoamista.

Pienitalopuusta on mahdollista käsitellä kuten puuesine: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, sokkelikivet ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa.

Ohje pakkauksessa

(kts. yllä)

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Pienitalopuusta on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia (esim.  ikunanpielet ja kivijalka) lukuunottamatta tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .