PYÖREÄ PÖYTÄ 1:6

10.00

Barbille PYÖREÄ PÖYTÄ !

Hauska askartelutehtävä, koottava PYÖREÄ PÖYTÄ barbeille. Kannen halkaisija on n 11 cm, pöydän korkeus on n. 9,5 cm. Paketissa on osat yhteen pöytään.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kokoamiseen tarvitset erikeepperiä tai vastaavaa yleisliimaa.

Kuvissa on myös muita kalusteita ne ja rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Voit lähettää verkokauppamme kautta pöydän suoraan ystävällesi ilman postikuluja. Lisäämme halutessasi viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

PYÖREÄ PÖYTÄ vaikka BARBEILLE 1:6

Barbib pyöreä pöytä

Vaneria voit maalata, lakata, vaahata… Nk. kalkkimaalit käyvät mainiosti myös. Itse käytän usein akryylimaaleja. Jos sinulla on (esim.valkoista) kalkkimaalia, voit sävyttää sitä akryyliväreillä tai guassilla. Kuvan pöydän kannen olen somistanut kauniilla parerilla.

PYÖREÄ PÖYTÄ vaikka barbeille on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa PYÖREÄ PÖYTÄ ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. PYÖREÄ PÖYTÄ voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista . (jos haluat messuilta jotain tiettyä tuotetta, suosittelen tekemään ennakkotilauksen esimerkiksi sähköpostilla, näin varmistat, että juuri haluamaasi tuotetta laajasta valikoimastamme on mukana, ainakin sinulle!