Reki 1:12 ja Nalle nukkekotiaskarteluun

19.90

Reki täytyy olla ! Onneksi Gepetolla on koottava reki 1:12 . Tähän pakettiin  kuuluu yhden reen osat ja n. 9 cm korkea nalle (istuma-asennossa n. 7 cm).  Reki on valmistettu kotimaisesta 4 mm koivuvanerista. Nalle on poikkeuksellisesti tuontitavaraa. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim EriKepperiä, jota saat myös meiltä) tai puuliimaa. Valmis reki on n.12 cm pitkä ja 7 cm leveä, korkeutta reellä on jalaksineen 7,8 cm.

Kuvissa näet käsittelemättömän ja akryylimaaleilla vihreäksi maalaamani reen. Vanerista saat vaikka mitä maalaamalla,vahaamalla, lakkaamalla, petsaamalla… Kaikki mikä käy puulle, käy myös vanerille.

Peitto ei kuulu pakettiin. Sylvian hahmot kuvissa eivät myöskään kuulu pakettiin kuvassa penkillä “aikuinen” pupu ja jalkatilassa “lapsi” koira.

Huom. Ilmoita lisätietoja kentässä haluatko valkoisen, lilan, vaaleanruskean vai pinkin nallen.

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria kaipaa todennäköisesti alle kouluikäisetkin.

Kuvaus

Reki ja nalle paketti

Reki täytyy olla nukkekotiaskarteluun ! Onneksi Gepetolla on koottava  Reki 1:12.

Reki ja nalle

Kokoa reki ja nalle paketin reki ensin ilman liimaa hahmottaaksesi mihin liimaa tulee laittaa vaikka nalle hoputtaisi kuinka.