Sähkökitara ja laukku 1:12

19.00

Kitara ja laukku on valmistettu koivuvanerista. Hiiri ( vinjettikuvassa) on sitä mieltä että mainio peli jammailuun vaikka ilman sähköäkin ! Valmistuksessa tarvittu sähkö on verstaallamme ekosähköä.

Vinjettikuvassa näet käsittelemättömän laukun ja kitaran. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Kuvan kitaran ja laukun maalasin akryyliväreillä. Mustalla vahalla saa myös tyylikkään laukun, jos et ole kovin villillä päällä. Pienet kiiltävät korostukset hoituu vaikka kynsilakalla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti.  Kitara ja laukku 1/12 eivät vaadi sen kummempaa kokoamista kuin laukun takaosan liittämisen erikeepperityyppisellä liimalla (sarana ja magnetit ovat jo paikoillaan). Liiman kuivuttua voit siirtyä suoraan “soittamaan” tai maalaamaan kitaraa halutessasi.

Sisältää pieniä osia ei alle 14 vuotiaille.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen ja lisää kohtaan iloisen yllätyksen saajan tiedot.

Kuvaus

Sähkökitara ja laukku

Tämän koottavan osat on valmistettu koivuvanerista. Hiiri ( vinjettikuvassa) on sitä mieltä että mainio peli jammailuun vaikka ilman sähköäkin ! Valmistuksessa tarvittu sähkö on verstaallamme ekosähköä.

Vinjettikuvassa näet käsittelemättömän laukun ja sähkökitaran. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Kuvan kitaran ja laukun maalasin akryyliväreillä. Mustalla vahalla saa myös tyylikkään laukun, jos et ole kovin villillä päällä. Pienet kiiltävät korostukset hoituu vaikka kynsilakalla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kitara ja laukku 1/12 eivät vaadi sen kummempaa kokoamista kuin laukun takaosan liittämisen erikeepperityyppisellä liimalla (sarana ja magnetit ovat jo paikoillaan). Liiman kuivuttua voit siirtyä suoraan “soittamaan” tai maalaamaan kitaraa halutessasi.

Sisältää pieniä osia ei alle 14 vuotiaille.

Nettíkaupan kautta

voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen ja lisää kohtaan iloisen yllätyksen saajan tiedot.