Sydämellinen Pupuapulainen 2 kpl

5.00

Pupuapulainen pussinsulkija (n. 12,5 cm) on käsittelemätöntä koivuvaneria.

Pupuapulainen käy pussinsulkijasta hienosti sellaisenaan, saat sen kanssa myös hauskan pienen askartelutuokion, jos värität sen esimerkiksi puukynillä tai maalaamalla. Kuvassa vasemmalla akryyliväreillä maalattu apulainen, oikealla olen käyttänyt puukyniä.

Toimitukseen kuuluu kaksi eri suuntiin katsovaa apulaista, jotka ovat halunneet hieman erilaiset sukat.

Kuvaus

Kotimainen Pupuapulainen 2 kpl

Hauskat, käyttökelpoiset ja laadukkaat Gepetto vanerituotteet kuten pupuapulainen ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta.Pupuapulaisen voit halutessasi maalata, vahata, lakata, värittää puukynillä… Kysy tarvittaessa pussinsulkijoita omalla designilla tai tekstillä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .