Postikortti Tallipiha talvella (10)

1.20

Postikortti (10) ” Tallipihan talvi ” Anu Pellisen käsialaa.  Tampereella on säilynyt hieno tunnelmallinen kokonaisuus puurakentamisen historiaa. Maalasin originaalin käyttäen vanhaa tapaa koota merkkirakennuksia samaan kuvaan. Kaikki rakennukset löytyvät Tallipihalta, näkymä on osittain tunnistettavissa Kuninkaankadun sisäänkäynnin puolelta . Originaali on maalattu sekatekniikalla (akryyli,öljy ja guassi). Painettu Suomessa. Klikkaa kuvaa (kerran) näet paremmin.

Kuvaus

Gepetto postikortit

myös Tallipiha talvella offsetpainetaan Tampereella Eräsalon kirjapainossa. Erinomaisen painojäljen ansiosta offsetpainotekniikka soveltuu korkealaatuisiin painotuotteisiin.

Myös Eräsalon kirjapaino ottaa ympäristöasiat tosissaan:
Huomioimme ympäristöasiat
Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat

esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita. (Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta www.erasalonkirjapaino.fi