Tontun mökki vanerikortti

9.00

Yllättävä vanerikortti (alle 50g): Koottava Tontun mökki tai miksei tontun sauna on kotimaista koiuvuvaneria. Valmistamme sen verstaallamme Kangasalla. Pihapiirissä on myös kuusi ja tonttu. Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata…

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Kortissa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

Vanerikortti (alle 50g)

Koottava Tontun mökki tai miksei tontun sauna on koiuvuvaneria. Valmistamme tontun mökki kortin Kangasalla verstaallamme kotimaisesta koivuvanerista. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi, käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !