Tontun mökki vanerikortti

9.00

Yllättävä vanerikortti (alle 50g): Koottava Tontun mökki tai miksei tontun sauna on valmistettu kotimaisesta 2mm koivuvanerista verstaallamme Kangasalla. Kortit ovat 11×18 cm kokoisia. Kuusi on “istutettna” n.3.1 cm korkea. Rakennus 4 x 3.4cm, harjakorkeus on  koottuna n. 4.8cm.

Pihapiirissä on myös kuusi ja tonttu. Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata…

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Kortissa on pienen pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

Tontun mökki Vanerikortti painaa alle 50g

Koottava Tontun mökki tai miksei tontun sauna on kotimaista koivuvaneria. Valmistamme tontun mökki-kortin  verstaallamme Kangasalla. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi, käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !