Traktoritalli 1/18

26.00

Tekemistä ei pelkkiä tavaroita !

Koottava autotalli käsittelemätöntä koivuvaneria. Tallissa on tilaa kahdelle autolle . Lattiakappale on  n. 20,3 cm x 20,3 cm. Etuseinä korkeimmalta kohdaltaan n. 19 cm. Ruskeat viivat joilla talli on kuvioitu ovat pienessä urassa, tämä helpottaa värien rajaamista jos haluat maalata yksityiskohtia eri väreillä. Talli kootaan pääasiassa loviliitoksin. Erikeepperi tyyppistä yleisliimaa tarvitset tarvike hyllyn asentamiseen pysyvästi paikoilleen – toki voit liimata koko tallin pysyvästi niin halutessasi.

Auto ja muu rekvisiitta eivät kuulu pakettiin.

Klikkaa kuvia (kerran) näet paremmin.

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 vuotiaille.

 

 

 

Kuvaus

Traktoritalli

on mahdollista jättää pinottavaksi varastoon. Voit toki myös liimata sen pysyvästi kokoon. Hylly kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä rauhallisesti.  Kokoa Traktoritalli kertaalleen ilman liimaa  huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä, jos päätät koota Traktoritallin pysyvästi, käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Traktoritallin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Ympäristö

Koneemme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .