Talvikortti “Yhteinen taivas” (19)

1.20

Postikortti (19) ” Yhteinen taivas ” Anu Pellisen käsialaa.  Ajattelin jotain sen suuntaista, että vaikka usein kuljemmekin vain toistemme ohi on meillä kuitenkin yhteinen taivas ja yhteinen maa – mahdollisuus nähdä toisemme ja luoda pieniä hyviä hetkiä, joskus isompiakin vallan suurenmoisia  . Originaali on maalattu sekatekniikalla (akryyli,öljy ja guassi). Painettu Suomessa.  Klikkaa kuvaa – näet paremmin.

Kuvaus

Gepetto postikortit myösTalvikortti ” Yhteinen taivas ” offsetpainetaan Tampereella Eräsalon kirjapainossa. Erinomaisen painojäljen ansiosta offsetpainotekniikka soveltuu korkealaatuisiin painotuotteisiin.

Myös Eräsalon kirjapaino ottaa ympäristöasiat tosissaan:
Huomioimme ympäristöasiat
Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita. (Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta www.erasalonkirjapaino.fi