Jälleenmyyjille

Kirjautuminen järjestelmään tekee tilaamisen sujuvaksi

Jos olet harkitsemassa ryhtymistä G E P E T T O tuotteiden jälleenmyyjäksi, soita Anulle 050 376 5848 tai lähetä sähköpostia info@gepetto.fi. Katsotaan yhdessä asiaa, jos ryhdymme yhteistyöhön toimitan käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautumista varten. Tunnuksilla kirjaudut nettikauppaan jälleenmyyjänä ja näet tuotteet tukkuhinnoilla. Tunnukset ovat luottamuksellisia.

Tilauksen tekeminen verkkokaupan kautta kirjautumisen jälkeen :

Kun olet kirjautunut sisään tunnuksillasi, voit tehdä tilauksesi “ostona” nettikaupasta.ÄLÄ MAKSA TILATESSA.
Hinnat ovat verottomia (alv0%) tukkuhintoja. Tässäkohtaa pyydän kärsivällisyyttä, järjestelmä tulkitsee hinnat verollisiksi ja laskee loppusuman oikein mutta tulkitsee sen verolliseksi. Laskun laitan toimituksen mukana tai muulla haluamallasi tavalla toimituksen yhteydessä (esim verkkolaskuna).

Toimitusehdot

Rahtivapaa toimitus Suomeen yli 310 eur ( alv 0%) tilaukset. Muihin maihin toimitusmaksu kulujen mukaan.
Toimitusmaksu alle 310 eur (alv 0%) tilauksille on 12.00 eur. Maksuehto 14 päivää netto. Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Minimierät

Koruaihioiden minimierä on 10 paria/ malli. Huonekalut 5 kpl/ malli. Muuten tukkuerät ovat sovittavissa erikseen tarpeen mukaan. Voit kokeilla pienellä erällä tai laajalla valikoimalla mikä tuotteistamme myyvät parhaiten liikkeesi asiakkaille. Sinun etusi on meidänkin etumme.

Keskustelen mielelläni asiakkaidemme kanssa. Voit tehdä tilauksen myös soittamalla 050 3776 5848 tai sähköpostitse gepetto@gepetto.fi

Kiitos tilauksesta jo etukäteen

Aurinkoisia päiviä ja hyviä myyntejä kaikille Gepetto Jälleenmyyjille !

Anu/ G E P E T T O

Kirjaudu