Jälleenmyyjille

Jos olet harkitsemassa ryhtymistä G E P E T T O tuotteiden jälleenmyyjäksi, soita Anulle 050 376 5848 tai lähetä sähköpostia info@gepetto.fi. Katsotaan yhdessä asiaa, jos ryhdymme yhteistyöhön toimitan käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautumista varten. Tunnuksilla kirjaudut nettikauppaan jälleenmyyjänä ja näet tuotteet tukkuhinnoilla. Tunnukset ovat luottamuksellisia.

Kirjautuminen järjestelmään tekee  mahdolliseksi nähdä tuotteiden verottomat tukkuhinnat ja minimimyyntierät.

Tilauksen tekeminen verkkokaupan kautta kirjautumisen jälkeen :

Kun olet kirjautunut sisään tunnuksillasi, voit tehdä tilauksesi “ostona” nettikaupasta. Käy kassalla ja valitse maksutavaksi lasku (alin vaihtoehto). Silloin järjestelmä lähettää tilauksesi minulle ja ilmoittaa sinulle, että “Maksunpalvelutarjoajaa ei ole valittu” mikä on hyvä koska tässävaiheessa ei ole tarkoitus maksaa (saat toki tukkumyyjänä maksuaikaa) Tilaus on lähtenyt ja kuittaan sen vielä sähköpostiisi.

Toimitusehdot ja maksaminen

Rahtivapaa toimitus Suomeen yli 310 eur ( alv 0%) tilaukset. Muihin maihin toimitusmaksu kulujen mukaan.
Toimitusmaksu alle 310 eur (alv 0%) tilauksille on 12.00 eur. Maksuehto 14 päivää netto. Laskutus joko verkkolaskuna s.posti liitteenä tai paperilla toimituksen matkassa.

Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Minimierät

(jos minimi on esimerkiksi 3 voit tilata myös 4 tai vaikka 21)

Kortit, kirjanmerkit ja koruaihoit minimierä on 10 paria/ malli. Huonekalut 3-5 kpl/ malli. Isompien tuotteiden tukkuerät ovat sovittavissa erikseen tarpeen mukaan.

Voit tehdä tilauksen myös soittamalla 050 3776 5848 tai sähköpostitse gepetto@gepetto.fi

Kiitos tilauksesta jo etukäteen

Aurinkoisia päiviä ja hyviä myyntejä kaikille Gepetto Jälleenmyyjille !

Anu/ G E P E T T O

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.