Gepetto henkilökunta

Gepetto – Information

HEJ!

På Gepetto designar och genomför vi två vad som helst … Vi genomför gärna också dina idéer så långt som det bara är möjligt.

Kontakta oss:

* Ring Anu +358 (0) 50 376 5848 texta eller whatsuppa, om jag inte kan svara just då.

* Skicka e-post till gepetto@gepetto.fi

* Till och med brev: Gepetto Oy – Muurahaispolku 1 – 36200 Kangasala

 affärs-ID är 1704391-2

Integritetspolicy och cookieinformation.

Gepetto är

Gepetto är ett uppfinningsrikt familjeföretag. Vi två ansvarar för aktiviteterna: Arkitekt (ex) / bildkonstnär Anu Pellinen och snickare Jari Hämäläinen. Produktdesign, illustrationer och tillverkning av plywoodprodukter hanteras av oss i vår verkstad i Kangasala.

Tankar som uppstår när man chattar över kaffe eller med hundar på en skogsvandring är en oändlig källa. Vi tillverkar laserskurna plywoodprodukter  i vår egen verkstad i Kangasala.

Våra egna maskiner körs med eko-el och i materialval strävar vi efter hållbara lösningar,  både vad gäller kvalitet och miljö.

Filosofi

Produkterna, illustrationerna och texterna är gjorda med hjärta,  i syfte att framkalla små och stora leenden.

Om dockhus och möbler

Med våra dockhus och dockhusmöbler vill vi erbjuda saker att göra och glädjen i att skapa – inte bara färdigvaror. Om vi ​​lyckas möjliggöra ett avkopplande eller inspirerande ögonblick för dig själv eller tillsammans med en vän, tror vi att vi har lyckats. Vårt urval innehåller set för dockhus och möbler i skalorna 1:6, 1:12, 1:18 och 1:24 samt 1:48.