För Återförsäljare

Kära återförsäljare

Om du funderar på att bli återförsäljare av G E P E T T O-produkter, ring Anu på 050 376 5848 eller skicka ett mail till info@gepetto.fi. Låt oss titta på saken tillsammans, om vi ska samarbeta kommer du få koderna, ett användarnamn och lösenord för inloggning. Med koderna loggar du in på nätbutiken som återförsäljare och ser produkterna till grossistpriser. Koderna är konfidentiella.

Att logga in i systemet gör det möjligt att se skattefria grossistpriser och minimi-beställningar på produkterna.

För att göra en beställning via webbutiken efter inloggning:

När du har loggat in med dina koder kan du göra din beställning som ett “köp” från onlinebutiken. Besök kassan ock klicka –Jag har läst och godkänner webbplatsens villkor– därefter den gröna -slutför köp-

Viktig :Inte betala! systemet kann inte räckna frakt kostnader.

Systemet att skicka din beställning till mig och jag kommer att bekräfta det till dig i din e-post. Fakturan ska du ha via e-post eller som e-faktura.

Leveransvillkor och betalning

Fri frakt till Finland beställningar över 410 euro (moms 0%). Leveransavgift till andra länder enligt kostnader. Fraktkostnader utanför Finland eller Sverige avtalas separat. Mest enligt kostnader .

Leveransvillkor gäller tills vidare.

Minimi bäställning

Om  minimum är 6 kan du också beställa 7 st (inte bara 6,12,24…)

OBS det är möjligt att beställa  bara 2 även minimi skulle vara 5. Men om du bästeller  mindre än grossist minimi, gäller konsumentpriset.

Du kan också göra en beställning genom  e-post gepetto@gepetto.fi

Soliga dagar och bra försäljning till alla Gepetto-återförsäljare!

Observera att,  för oss som producerar allt i Finland och använder ochså finsk plywood, det är tyvärr inte möjligt att säljä alla större  föremål till grossist pris .

Anu / G E P E T T O