Gepetto Jälleenmyyjille

.

Jälleenmyyjille

Jos olet harkitsemassa ryhtymistä G E P E T T O tuotteiden jälleenmyyjäksi, soita Anulle 050 376 5848 tai lähetä sähköpostia info@gepetto.fi. Katsotaan yhdessä asiaa,  jos ryhdymme yhteistyöhön toimitan käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautumista varten.

Tunnuksilla kirjaudut nettikauppaan jälleenmyyjänä ja näet tuotteet tukkuhinnoilla. Tunnukset ovat luottamuksellisia. Kirjautuminen järjestelmään tekee  mahdolliseksi nähdä tuotteiden verottomat tukkuhinnat ja tukkuerät. Vit tilata samaan tilaukseen sekä tukkueriä(tukkuhinnoilla) että halutesasi pienempiä eriä. Tukkuerää pienemmät erät näkyvät tilauksessa automaattisesti kuluttajahinnoilla.

Tilauksen tekeminen verkkokaupan kautta kirjautumisen jälkeen :

Kun olet kirjautunut sisään tunnuksillasi, voit tehdä tilauksesi “ostona” nettikaupasta. Käy tilauksen tehtyäsi ruksimassa pikkuruutu – Olen lukenut ja hyväksyn sivuston tilaus- ja sopimusehdot – ja paina sen alapuolella olevaa vihreää- tilaa–  painiketta.

Älä siis valitse mitään maksutapaa, koska et ole maksamassa vielä. Järjestelmä lähettää tilauksesi minulle ja ilmoittaa sinulle , että “Maksunpalvelutarjoajaa ei ole valittu” mikä on hyvä koska tässä vaiheessa ei ole tarkoitus maksaa. Kuittaan tilauksen saapumisen  sähköpostiisi.

Toimitusehdot ja maksaminen

Rahtivapaa toimitus Suomeen yli 310 eur ( alv 0%) tilaukset. Muihin maihin toimitusmaksu kulujen mukaan.
Toimitusmaksu alle 310 eur (alv 0%) tilauksille on 14.00 eur (alv0%). Maksuehto 14 päivää netto. Laskutus joko verkkolaskuna tai  sähköposti  liitteenä toimitettuna.

Toimitusehdot ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Minimierät näet sisäänkirjautuneena

(jos minimi on esimerkiksi 5 voit tilata myös 6 tai vaikka 21. )

Jos tilaat jotain tuotetta alle minimi-tukkuerän, tulee hinnaksi sille tuotteelle kuluttajahinta.

kysymyksiä ? 050 376 5848 (vastaa Anu) tai sähköpostitse gepetto@gepetto.fi

Kiitos tilauksesta jo etukäteen

Aurinkoisia päiviä ja hyviä myyntejä kaikille Gepetto Jälleenmyyjille !

Anu/ G E P E T T O

Kirjaudu