Jeeppi ja Garage – koottava postikortt

9.00

Mitä tonttu sanoo: ” Mahtava kulkupeli- kulkee maailman ekologisimmalla polttoaineella – mielikuvituksella !!!! ”
Tämä kortti on alle 50g eli kulkee hienosti korttina/ kirjeenä. Kortti on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Vinjettikuvassa näet kortin korttipainatuspuolen ja myös ryhmän muita vanerikorteistamme koottuja ja maalattuja kokonaisuuksia.

Kortissa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

<3h>Vanerikortti (alle 50g):Jeeppi ja Garage – koottava postikortti on koivuvaneria. Valmistamme sen verstaallamme Kangasalla. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa sim. erikeepperiä. Lue ohje, nitkuttele osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !
” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kuljetukset hoituvat MyDieselin voimalla.

SAATAVUUS

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta

Tutustu myös