Mainio Pikku Kanala 1:18

12.00

Koottavan Pikku Kanalan osat mittakaavassa 1:18 (pohja n. 6,2  x 6.7 cm korkeus n. 8 cm). Seinät voit asentaa “kumminpäinvaan”. Kuvassa näkyvässä kanalassa olen käyttänyt takaseinässä “laudoitus” puolta sisäpuolella.

Kanalan kokoamiseen on hyvä käyttää yleisliimaa esimerkisi EriKeepperiä. Vaneria voi käsitellä “millä vaan”. Voit: vahata, lakata, värittää,petsata… Itse käytän maalaamiseen useinmiten akryylivärejä.

Verkkokaupasta löytyy myös isompi ja pienempiä pikku kanaloita kanoineen.

Voit lähettää verkokauppamme kautta mukavan askarteluyllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Mainio Pikku Kanala 1:18 vaikka nukkekodin kattoterassille !

Koivuvanerinen koottava Kanala nukkekodin kesäkanoille tai somisteeksi ikkunalaudalle kukkaruukun viereen.

Pikkukanala

Etiketti ja ohje pikkukanalaan 1:18

Kanala

Kuka ei haaveilisi silloin tällöin kanojen pitämisestä. Valmistimme koottavan pikku kanalan ensiavuksi kananpitokuumeeseen. Pikku Kanalan kanssa voit myös harjoitella kanojen pitoa tai opettaa sitä vaikka lapsille. Mini munia on helppo tehdä vaikka ilmassa kuivuvasta Das-massasta tai uunissa kuivattavista askartelumassoista (tuotemerkkejä esim fimo ja cernit).

Das-massaa saat monesta verkkokaupasta, askarteluliikkeistä ja kirjakaupoistakin. Pelkkiä munia varten yleisin 1 kg paketti on iso. Huomasin, että Kalkkimaalikaupassa on myynnissä 500 g pakettikin .

Ps. minulla ei ole mitään markkinointisopimuksia ko. tuottajien/myyjien kanssa, kunhan yritän helpottaa etsimistä…

Materiaalina koivuvaneri

Vanerit hankimme suomalaiselta Koskisen oyj:ltä, joka on kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .