Nostalginen TV 1:18

8.00

Kodikas koottava nostalginen TV 1:18 on valmistettu Gepeton verstaalla koivuvanerista. Kootun telkkarin korkeus on n. 4 cm leveys 3.5 syvyys 2.2 cm.
Paketissa on osat yhteen koottavaan televisioon.

Telkkari on hieno ihan sellaisenaan mutta jos haluat väriä “kaikki käy”. Vaneria voi lakata,maalata,vahata,petsata…. Itse käytän usein akryylivärejä.

Sisältää pieniä osia ei alle 3v.

Kuvaus

Nostalginen TV 1:18

TV 1:18
Etiketti ja ohje koottavaan telkkariin mittakaavassa 1:18.

Nostalginen TV 1:18 rakentaminen aloitetaan nitkuttelemalla osat irti vaneripohjista. Kokoamiseen tarvitset liimaa (esim. erikeepperi tai puuliima).

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa TV ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .