Bastuugn 1:18

10.00

Byggsats som innehåller delar för en Bastuugn 1:18  av obehandlad björkplywood . Mått ca : 3.2.5×3.2 cm, H 5.1 cm.

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Universallim är bra. Pressa ihop fogarna lätt. Plywood kan lackas, målas… Jag använder oftast akrylfärger som i bilder.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Montering byggsats Bastuugn och ….

Hej, det är så trevligt att pyssla med trä !

Byggsats bastuugn

Börja montera genom att försiktigt avlägsna delarna från plattan. Montera ungn först utan lim för att identifiera var lim behövs. För att montera behöver du  universellt lim.  Behandla kan du ugnen som ett träföremål: lack, vax, färg … Jag rekommenderar att du målar efter montering.


Nallet saranoi

Du kan limma dörren/luckan permanent eller svänga den ihop med det medföljande tyggångjärnet. Agera som teddybjörnarna på bilden som monterar tygggångjärnor till ett vitrinskåp. Skär ett lämpligt tygstycke (t.ex. i detta fall en bredd på 4 + 4 mm höjd efter önskemål, till och med hela dörrens höjd) och vika vecket utåt, en sida till ramen / väggen och den andra till sidan av luckan. Försök utan lim först för att fatta iden.

”Hen kom hem, pysslade ett ögonblick och räddade sin dag ”

Innehåller små delar, inte mindre än 3 år.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Design, illustrationer och experimentella versioner av produkterna so som laser-cut plywood produkter, egna och anpassade-arbete gör vi också i vår egen verkstad. För allt som trycks (på tyg eller papper) har vi pålitliga samarbetspartners nära oss: Eräsalo tryckeri I Tammerfors och Printscorpio i Aitolahti. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1/12, 1/18 och 1/24 även 1/48 och 1/6.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!