Byggsats Lady-soffan 1:18

8.00

 

Byggsats Lady-Soffan innehåller delar för en fin Lady-Soffa (ca. 7.6 x 3.5 cm, höjd 4.9 cm) är gjord avbjörkplywood.

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Universallim eller trälim passar bra. Pressa ihop fogarna lätt. Soffan är fin som den är men om du vill ha färg plywood kan lackas, målas… Jag använder oftast akrylfärger.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 år

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

 

372/5000

Den fina byggsatsen Lady-soffan (15,3 x 5,3 cm, 7,5 hög) är tillverkad av björkplywood. Paketet har delar för en soffa. Andra rekvisita som visas på bilderna ingår inte i detta paket.

Du kan också skicka ett soffapaket direkt till en vän utan extra porto. Lägg bara din väns adress i rutan “leverans till en annan adress”.

Det finns små delar, inte lämplig för barn under 3 år.

Beskrivning

Lady-soffan 1:18

Miljö


Ett enkelt beslut var att våra produkter (som ochså
Lady-soffan) kommer att tillverkas i Finland, antingen i vår verkstad i Kangasala eller av våra inhemska partners. Våra egna maskiner drivs med ekoelektricitet och i materialval strävar vi efter hållbara lösningar både vad gäller kvalitet och miljö.

Filosofi


Produkterna, illustrationerna och texterna är gjorda med ett hjärta, med målet att framkalla små och stora leenden och brummen av tanken.

Om dockhus och möbler


I dockhus och möbler vill vi erbjuda saker att göra / glädjen att göra, inte bara varor. Om vi ​​lyckas möjliggöra ett bekvämt ögonblick av vårt eget eller delade hantverk, tror vi att vi har lyckats. Vi tillverkar inhemska rampaket för prefabricerade dockhus i vår egen verkstad i Kangasala. Vi säljer inte färdigvaror utan saker att göra. Vårt urval inkluderar prefabricerade dockhus och möbler i skalor 1:6, 1/:2, 1:18 ,1:24 samt 1:48.