Mysig Kramstol-LOP byggsats

7.01

Gungande stol av obearbetad björk plywood produceras på vår verkstad i Kangasala med laserskärning. Höjden är ca. 6 cm. bredd ca. 5 cm, längd ca.7 cm. (passar ochså för Sylvian figurer).

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Provmontera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Allmän lim eller trälim går bra. Monterings ordning kan du se på bilder brevid.

Plywood kan lackas, laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Innehåller små delar – inte  för barn under 3 års ålder.

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Gungande Kramstol

I paketet ingår delar för en Kramstol. Innehåller små delar – inte för barn under 3 års ålder.

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Provmontera först utan lim för att observera punkter där lim bör läggas. Allmän lim är bra t.ex.Plywood kan lackas, laseras eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara(utility artickles) . Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar.Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pussel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. Vilken tillfredsställelse att använda både huvud och händer !I Dockhus och möbler vi vill ge glädjen att göra nya saker, inte bara äga färdiga varor.- Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi.Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt .